Nyt fra ULF Ferie

ULF Ferie logo

 

Tlf: 2122 2798 

Tirsdag kl. 9.00 - 12.00 + kl. 13.00 - 16.00

Torsdag kl. 9.00 - 12.00

Indbetalinger til rejser

ULF-Ferie har fået nyt konto nr. og gæster skal fremover indbetale på dette konto nr.
Reg. nr.: 7562
Konto nr.: 1118274 

Alle gæster der har bestilt ferier i 2019, som ikke har indbetalt restbeløbet, får tilsendt en ny bekræftelse med de opdaterede kontooplysninger og restbeløb .


Vedr. Primera Air

Opdateret tirsdag den 2. oktober 2018

Primera Air har desværre begæret sig konkurs med virkning fra 2. oktober 2018. Primera Air er det flyselskab, som vores samarbejdspartner Bravo Tours benytter til langt de fleste af deres rejser, og det kan derfor risikere at få betydning for nogle af vores kommende rejser, ligesom det har betydning for de gæster, der pt. er på Costa del Sol. Bravo Tours arbejder på at finde alternative fly, så alle rejser kan gennemføres, og det bliver til mindst mulig gene for gæsterne. Vi vil herunder holde jer opdateret.

Costa del Sol: Ud fra vores nuværende informationer forventes det fortsat, at alle gæster rejser retur til Danmark søndag den 7. oktober, dog vil hjemkomsttidspunktet sandsynligvis blive ændret. Vi kender endnu ikke hjemkomsttiderne, men melder ud så snart vi ved nærmere.

Rejser i 2019: Der kan risikere at komme ændringer i forhold til afrejse og hjemkomst. Når vi ved nærmere, kontakter vi alle tilmeldte gæster. De fleste af vores kommende rejser er derfor også midlertidigt fjernet fra hjemmesiden, selvom vi fortsat forventer at udbyde dem. Vi opdaterer rejserne, så snart vi får bekræftet rejsetidspunkter for de enkelte rejser.

 


Nyt i ULF Ferie 2018

ULF Ferie har fået penge af TopDanmark Fonden, som skal bruges til, at 30 unge på 30 år eller derunder kan komme billigere med os ud at rejse i 2018. Vi ved, at flere og flere unge er på kontanthjælp, og så kan det være en stor udfordring at få sparet sammen til at komme ud at rejse.

Så, er du max 30 år gammel og medlem af ULF Ungdom, har du mulighed for at få rabat på en rejse med ULF Ferie. Vi har mulighed for at tilbyde 1.000 kr. i rabat på en valgfri rejse, dog kræves det, at rejsen koster mindst 2.000 kr.

Tilbuddet gælder kun i 2018 og kun de første 30 unge, der tilmelder sig. Du skal selv sørge for at gøre opmærksom på, at du ønsker rabatten, når du tilmelder dig, det kan du gøre under ”bemærkninger”/”Vigtigt at oplyse” på tilmeldingssedlen.

Du kan se vores udbud af rejser på vores hjemmeside www.ulf-ferie.dk – der kommer løbende nye rejser til.

 


Nyt i Ulf Ferie pr.1.februar 2017

   

Vi tager d. 1.februar i Ulf ferie afsked med May da hun har fundet andet arbejde og vi ønsker hende al mulig held og lykke fremover.

Heldigvis tager Ann over og sammen med Lene fortsætter vi med at arrangere ferie ture.

Kontaktoplysninger til Ulf ferie er fortsat:

Mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Telefon: 21222798


Mød ULF Ferie's nye praktikant Lene!
21. september 2016

14358813 1188368527887484 1543261424924503040 n    

Der er nok at se til på det lille ULF Ferie kontor. For tiden står den både på feriekataloget 2017 og projekt Ønsketure.

Derfor er det gode nyheder for ULF Ferie og May at have fået Lene. Lene er en ung dame med masser af enrgi, gåpåmod og en stor kærlighed for at rejse, specielt til Thailand. Sammen kan hende og May lave endnu flere bedre ferier til alle ULF's medlemmer.

 

 

 

ULF Ferie har modtaget støtte til førstehjælpskurser for de frivillige.
1. december 2015

Hvert minut tæller når et menneske falder om med hjertestop, får en blodprop eller et voldsomt anfald.

På et førstehjælpskursus får man en viden om, hvordan man skal reagere når der opstår uventede situationer. Derfor har det i lang tid stået øverst på øsnkelisten hos ULF Ferie, at kunne få alle frivillige på et førstehjælpskursus.

Det kan nu lade sig gøre, fordi ULF Ferie har modtaget støtte fra TrygFonden til projektet. Det første førstehjælpskursus vil allerede være d. 19. marts, så vi allerede i dette ferieår vil får nytte af den nye kunnnen.

Hvis du som frivillig endnu ikke har modtaget en invitation til førstehjælpskurset, så send en mail til May på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 TF logo stotte ashx    Tak til TrygFonden for at gøre ULF Ferie endnu tryggere! 

 

 


I 2016 går turen til:

 

Fuerteventura (De Kanariske øer, Spanien) 29. februar - 6. marts
Tulipansæson i Holland  4. april - 8. april
Rhodos  7. maj - 14. maj
Costa del Sol 1 uge 29. maj - 5. juni
Costa del Sol 2 uger 22. maj - 5. juni
Sjællandsfestivallen 25. maj - 26. maj
Lalandia i Billund Afventer tidspunkt 
Golden Sands 16. juni - 23. juni
Hotel Christiansminde, Svendborg 4. juli - 7. juli
Cirkusrevyen 16. juli - 17. juli
Overnating på savannen i Odense Zoologisk have Sommerferien 2016
Side (Tyrkiet) 7. august - 14. august
Disneyland Paris 5. september - 8. september
Menorca  6 september - 13 september
Dayz feriecenter i Ebeltoft September 
Santorini OBS!! NY AFREJSEDAG 4. oktober - 11. oktober
Julecruise November / December
Juletur til Tivoli i København December
Juletur til Berlin December

2017

 
Grand Canaria (Spanien)  28. januar - 4. februar

Vi tilbyder både fly- og busrejser og på enkelte af turene rejser vi med offentlig transport.
På alle turene rejser frivillige med, så det bliver en god og tryg ferieoplevelse.

Følg ULF Ferie på Facebook HER og Instagram HER, her kan du se billeder fra vores ture og meget andet.

Har du spørgsmål så ring på 2122 2798 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


ULF Ferie og Bravo Tours

Når man laver ferie for udviklingshæmmede er det vigtigt at have gode samarbejdspartnere. Hos ULF Ferie har vi især to, vi er rigtig glade for. Det drejer sig om Bravo Tours og Ans Rejser.

Når vi rejser sydpå, er det som regel med Bravo Tours

De har kun dansktalene guider, så vores gæster kan forstå dem, og dermed selv kan henvende sig til dem efter hjælp, ved spørgsmål om destinationen og hvis de skal melde sig på ture.

Desuden er deres hoteller af rigtig god standard og deres personale er altid venlige og servicemindede. De forstår at vi nogen gange kan stå i uventede situationer og møder os og vores gæster med åbent sind og fleksibilitet.

 

 20150220 094600 3      

Bravo Tours støtter også ULF i forhold til PR. I år 2015 var ULF Ferie f.eks inviteret til at stå på deres stand til "ferie for alle" i Herning.

Her mødte vi både ULF'ere, pårørende og pædagoger.

 

I 2014 og 2015 Har Bravo Tours desuden stået for trykning og udsendelse af vores feriekataloger. De investerer således både tid og penge i ULF Ferie, og dét er vi rigtig glade for!