Forsiden

ULF Ferie logo

 

Tlf: 2122 2798

Tirsdag kl. 9.00 - 12.00 + kl. 13.00 - 16.00

Torsdag kl. 9.00 - 12.00

 

Find os på facebook

For Hanne betyder ferie:

For Tina betyder ferie:

Harzen til hjemmeside

HARZEN - TYSKLAND

Tag med ULF Ferie til hyggelige Harzen i sommerferien. Vi bor på hotel Kaiserworth i Goslar, der er den største og mest kendte by i Harzen. Goslar har en smuk bykerne med et verdenskendt rådhus, rester af ringmuren og en byport. Hotellet ligger ved Goslars berømte markedsplads og lige udenfor hoteldøren ligger Goslars oprindelige bykerne med romantisk bindingsværk, charme og atmosfære.

På denne rejse kommer vi bl.a. på rundtur i byen med Goslars Bimmelbahn, der er et lille traktortog, som kører rundt forbi byens mange smukke seværdigheder, og en af de andre dage går turen til de berømte drypstenshuler i Rübeland. Vi kommer også forbi byen Thale og Heksens Ddanseplads, som i følge sagnet var en mødeplads for heksene, inden de fløj videre mod Bloksbjerg. Hvis man har lyst, kan man også tage med damplokomotivet til Bloksbjerg ad den berømte Harzer Smalsporsbame og nyde udsigten (turen med damplokomotivet er ikke inkluderet i prisen).

Husk ekstra lommepenge til damplokomotivet, hvis du vil køre med Smalsporsbanen til Bloksbjerg.

 1. dag:
Danmark – Harzen med stop i livlige Hamburg
Udrejse via Padborg. Vi krydrer udrejsedagen med en lille byrundtur i Hamburg forbi bl.a. en del af det imponerende havneområde og centrum omkring rådhuset. Herfra går rejsen via Lüneborg Hede, Hannover og Hildesheim til Harzen. Vi er fremme ved vores hotel til aften.

2. til 4. dag: Udflugter Udflugternes rækkefølge kan variere.

Goslar – Hahnenklee/Clausthal Zellerfeld Om formiddagen tager vi en ”byvandring” med Goslars Bimmelbahn, et lille traktortog som kører rundt i byen, forbi de mange, smukke seværdigheder såsom Kaiserpfalz og det gamle rådhus, hvor det naturligvis er oplagt at holde en pause og nyde stemningen. Om eftermiddagen kører vi med bus en lille, hyggelig tur til de berømte feriesteder Hahnenklee og Clausthal Zellerfeld, hvor der er tid til at se hhv. stavkirken og Bjergværksmuseet.

Wernigerode og mulighed for togtur med Smalsporsbane Om formiddagen besøger vi Wernigerode, der er en utrolig flot by med masser af seværdigheder, velholdte bindingsværkshuse og et charmerende torv med et ikonisk rådhusbyggeri. Tag på byrundtur med det lille bumletog, der holder ved slottet, som knejser over Wernigerodes hustage, og hvor der er indrettet museer. Man kan også tage med damplokomotivet ad den berømte Harzer Smalsporsbane til Bloksbjerg og nyde udsigten 1142 m.o.h.

Rübeland drypstenshuler – Thale m.m. Heldagstur En farverig oplevelse venter i de berømte drypstenshuler i Rübeland. Ved Rappbode Talsperre ser vi det mægtige dæmningsanlæg, og herfra kører vi videre til den sagnomspundne by Thale og Heksenes Danseplads, hvorfra der bliver lejlighed til at nyde den storslåede udsigt over det prægtige og grønne Harzen.

5. dag:
Walsrode – Danmark
Selvom det er hjemrejsedag, skal der selvfølgelig stadig opleves noget, og derfor besøger vi en af Europas fineste fugleparker i Walsrode. Det er absolut oplevelsen værd at komme indenfor og  opleve de mange fuglearter i dusinvis af forskellige farver. Fra Walsrode går rejsen retur mod Danmark og vores udgangspunkter.

 

Bussen samler op flere steder i Danmark, se opsamlingssteder og ca. opsamlingstider her
OBS! Transport til/fra opsamlingssted står den enkelte gæst selv for.

 

Rejsetidspunkt og priser

Afrejse: den 22. juli 2019
Hjemrejse: den 26. juli 2019
Pris: Kr. 6.175,- pr. pers. i delt dobbeltværelse
Tillæg på eneværelse: Kr. 500,-

 

Inkluderet i prisen

  • Busrejse til Harzen t/r
  • Smurt rundstykke ombord på bussen
  • Hotelophold på Novum Hotel Kaiserworth
  • Aftensmad (man. - tors.)
  • Morgenmad på hotellet
  • Udflugter de alle dage
  • Deltagelse af ULF Feries frivillige  
  • Dansktalende guide
  

Tilmelding og Betaling

Depositum på 1.575 kr. betales ved tilmelding
Restbeløb ved dobbeltværelse: 4.600 kr. betales senest den 22. april 2019
Restbeløb ved eneværelse: 5.100 kr. betales senest den 22. april 2019

Reg. nr.:7562
Konto nr.: 1118274
Tekst: navn/Harzen

Tilmelding går efter først-til-mølle princippet

 

Husk: Det er et krav for at rejse med ULF Ferie, at du har egen rejseforsikring

*Forbehold for ændringer, udsolgte pladser, trykfejl, prisstigninger, aflysninger m.m.

ULF Ferie er formidler for Riis Rejser. Riis Rejser er teknisk rejseudbyder. Riis Rejser CVR-nr. 26212057. Medlem af rejsegarantifonden nr. 1466