Forsiden

ULF Ferie logo

 

Tlf: 2122 2798

Tirsdag kl. 9.00 - 12.00 + kl. 13.00 - 16.00

Torsdag kl. 9.00 - 12.00

 

Find os på facebook

For Hanne betyder ferie:

For Tina betyder ferie:

Søndag den 08-11 2015 var nogle Ulfer taget til Låsby kro til kandis koncert, de var mødt op med super godt humør og var i super godt selvskab, og så frem til en fantastisk med dejligt musik og var alle klar til at give den gas på dansegulvet.

Da vi ankom til Låsby kro startede vi med at fordele værelserne hvor vi skulle overnatte, efterfølgende var det tid til kaffe og kage, og mulighed for at snakke med de fremmødte, Jette som er ungdoms formand, samt næstformand fandt hurtig ud af der var en kendt ansigt blandt, det viser sig at være en gammel efterskole kammerart hun ikke havde set i nok 12-13 år, de faldt hurtigt i snak igen.

Folk havde taget deres fineste tøj med, så der skulle os være tid til at gøre sig klar, inden de festlige lejligheder begyndte, ellers hyggede folk sig med hinanden inden selvskabet begyndte, snakken gik derud af, alle var i utrolig højt humør og glædede sig til en fantastisk aften.

18:30 begyndte den festlige aften, vi fik serveret en tre retters menu, forret tarteletter med høns i asparges, hovedret julemenu bestået af medister, and og flæskesteg med alt tilbehør, dessert risalamang med kirsebær sovs.

Under middagen blev der snakket på livet løs, grint og pjattet, drukket noget øl, vin eller sodavand, og smagt på alt den gode mad, der var virkelig en hyggelig stemning, det hele tegnede sig til at blive en fantastisk aften.

Klokken 21.30 var vi blevet færdige med at spise, så til aftenens højdepunkt kandis gik på scenen, fra første melodi var der ingen tvivl om at vi var klar til at give den ekstra gas, nogle var endda rigtig flittig på dansegulvet, særligt bemærke var Jette særdelens aktiv på dansegulvet, hun gav den virkelig gas, de andre mente de skulle begynde at holde hende i kort snor.

Jette havde tidligere på aftenen fortalt om en episode hun havde oplevet fredag den 06 november 2015, da hun var i Nyborg, og da hun sent om aftenen skulle hjem til Esbjerg, hun kommer til Nyborg station og venter på toget, her ser hun med det samme en flok drenge, som i højt festhumør, lige inden toget ankommer, kommer en af disse drenge og spørger hende ad, om hun ikke skulle med til Odense og have en juleøl, det var jo j dag, hun sagde uden at tøve at hun skulle hjem til Esbjerg, så hun blev os drillet lidt med at hun skulle huske at tage lige hjem også videre, hvilket hun os gjorde, og folk blev opfordret til at passe bedre på hende når hun endelig er med dem i byen.

Nikolas en pæn fyr, var 2 af pigerne enige om, de to piger var endda ude at danse med ham, Gitte og Ole prøvede at få ham til at være frivillig i Ulf-ferie, der blev de to piger enige om at hvis han blev det, skulle de helt sikkert noget mere ud og rejse med Ulf, og Nikolas var en hjælper for en person der var med til koncerten.

Klokken 00:30 cirka var koncerten slut, nogle enkle sad og hyggede sig videre og snakkede med hinanden, mens andre var godt brugte, folk mente at Jette skulle skrive referart hvad der skete hele aftenen, som os indebærer i hvad hun lavede den nat, og måske hvilket værelse hun var endt på.

Natten på værelset nummer 33 hvor Jette boede sammen med hendes værelsekammerat Bettina blev der sovet, lige hvad der var tiltrængt, for hold op hun var godt træt, men det tror jeg nok der mange som syntes at det ville være mærkeligt hvis hun ikke var.

Jette tror der var andre værelser der skete lidt mere på, ind på hendes værelse, og det begrunder hun med at der var par med på turen, og hun havde hørt at en snakke om at hendes og hendes værelse kammerart skulle ligge i ske sammen.

Mandag morgen stod vi op til den mest fantastiske morgenmad, stemningen var mærket af nogle godt trætte og bombet mennesker, der blev drukket særligt meget kaffe den morgen, særligt en person var godt brugt og ødelagt, hende der havde danset så flittigt ude på dansegulvet nemlig Jette, hun var dog ikke den eneste der var mærket, mange var trætte og gabte.

Togturen på vejen hjem brugte Jette os på en lille lur, og gik ualmindelig tideligt i seng den aften, hun var virkelig bombet og træt, og heldigvis havde hendes forældre tilbudt hende dagen før at hun kunne komme og spise, hvilket hun mandag morgen var hurtig til at tage imod.

Men tusind tak for en fantastisk aften, hyggeligt selvskab, det var virkelig en dejlig fornøjelse at være til kandis koncert med jer, jeg er i hvert fald frisk til at tage med jer igen en anden gang, vi forstår sammen virkelig at sætte gang i en ordentlig fest.

Vi kunne måske godt have tænkt os at Kandis os spillede mens vi spiste, vi skyndte os med at blive færdig med at spise, da vi havde fået af vide jo før vi blev færdig med at spise, jo før kom kandis på, men det var altid tjenerne vi ventede på, vi havde nok været færdig i 10-15 minutter inden de begyndte at rydde væk.

Skrevet af Jette Sørup Tastesen